

time	RT		April 15, Monday							
08:30-10:00	90min	Entrepreneurship Forum	Workshops	Tutorials		Spotlight Talk	Workshops	Tutorials	MiME (07:00-09:00)	
		101	*See Schedule for location	*See Schedule for location		101	*See Schedule for location	*See Schedule for location	E5 - E6	
10:0-10:30	30min		Coffee Break							
10:30-12:00	90min	Entrepreneurship Forum	Workshops	Tutorials		Spotlight Talk	Workshops	Tutorials		
		101	*See Schedule for location	*See Schedule for location		101	*See Schedule for location	*See Schedule for location		
12:00-14:00	120min	Lunch Break				Lunch Break				
14:00-15:30	90min	Entrepreneurship Forum	Workshops	Tutorials		Industry Colloquiums	Workshops	Tutorials	SP CUP Competition (15:00-18:00)	
		101	*See Schedule for location	*See Schedule for location		101	*See Schedule for location	*See Schedule for location	E5 -E6	
15:30-16:00	30min	Coffee Break			PROGRess Workshop	Coffee Break				
16:00-17:30	90min	Entrepreneurship Forum	Workshops	Tutorials		Industry Colloquiums	Workshops	Tutorials		
		101	*See Schedule for location	*See Schedule for location	102	101	*See Schedule for location	*See Schedule for location		
17:30-18:00	30min	Break				Break				
18:00-19:00	120min	Entrepreneurship For After-Party	WELCOME RECEPTION (18:00-20:30) D1 Hall + 3F Lobby							

14-19 April 2024 | **16-19 April**

	-	-								
time	RT	April 16, Tuesday		April 17, Wednesday		April 18, Thursday			April 19, Friday	
08:20-10:20	120min	OPENING CEREMONY (08:40-10:20)		Orals/Posters		Orals/Posters IEEE Aut		Author Ethics & IEEE Author Tools (08:00-10:00)	Orals/Posters	
		Auditorium		*See Schedule for location		*See Schedule for location MR2-AB		*See Schedule for location		
10:20-10:40	20min	Coffee Break		Coffee Break		Coffee Break		Coffee Break		
10:40-11:40	60min	Plenary Talk 1 by Seongwhan Lee		Plenary Talk 2 by Bhaskar Rao	Edu. Short Courses (10:00-12:00)	Plenary Talk 3 by Daniel Lee		Edu. Short Courses (10:00-12:00)	Plenary Talk 4 by Jitendra Malik	Edu. Short Courses (10:00-12:00)
		Auditorium		Auditorium	*See Schedule for location	Auditorium *See Schedule for location		*See Schedule for location	Auditorium	*See Schedule for location
11:40-13:10	90min	Lunch Break NSF-NF Early Car (11:40-14:0	Panel Series (14:00-15:00)	Lunch Break	WiSP Luncheon (11:40-13:40) E5 - E6	Lunch Brea	k	Student Job Fair (11:40-13:40) E5 - E6	Lunch Break	
13:10-15:10	120min	Orals/Posters *See Schedule for location	Show & Tell Demos	Orals/Posters *See Schedule for location	Edu. Short Courses (14:00-15:30) *See Schedule for location	Orals/ Posters *See Schedule for location	Show & Demo	Snort Courses (14:00-15:30)	Orals/Posters *See Schedule for location	Edu. Short Courses (14:00-15:00) *See Schedule for location
15:10-16:10	60min	Plenary Talk 1 (Industry) by Songyee Yoon Auditorium	Industry Workshop By MathWorks (16:10 - 18:00) Auditorium	Innovation Forum Auditorium	Industry Workshop By Meta (16:10 - 18:00) Aditorium	Plenary Talk 2 (Industry) by Johan Schalkwyk Auditorium		Plenary Talk 3 (Industry) by Joohyung Lee Auditorium		
16:10-16:30	20min	Coffee Break		Coffee Break		Coffee Break		Coffee Break		
16:30-18:30	120min	Orals/	Posters	Orals/Posters	MiME Catchup (17:30-18:30)	Orals /Posters Young Prof. Event			CLOSING CEREMONY (16:30-18:00)	
		*See Schedule for location		*See Schedule for location	E5 - E6	*See Schedule for location E5 - E6		E5 - E6	Auditorium	
18:30-19:30	60min			Break						
19:30 - 22:00	150min			CONFERENCE BANQUET (19:30-22:00) D1 Hall						
08:20-18:00	All Day	Industry Exhibition (08:20-18:00)		Industry Exhibition (08:20-18:00)		Industry Exhibition (08:20-18:00)		Industry Exhibition (08:20-18:00)		
		D2 Hall		D2 Hall		D2 Hall		D2 Hall		